Organizacija poslovnog procesa

Kvalitetno upravljanje poslovnim procesom podrazumijeva uredan i organizirani rad sa cjelokupnom dokumentacijom koja cirkulira unutar pojedine ustanove ili tvrtke.

Tehnika i tehnologija se ubrzano razvijaju, što znači da se javlja potreba za unaprijeđenjem poslovanja i prelazak na digitalni oblik vođenja evidencije cjelokupne dokumentacije.

Prelazak na digitalni oblik i organizaciju dokumentacije zna biti dugotrajan i težak proces. Iz tog razloga Mag Informatika nudi pomoć i konzultacije prilikom organizacije vaših dokumenata i poboljšanja poslovnih procesa.

Sve veličine poslovnih subjekata

Naša pomoć oko uvođenja poslovnog procesa nije uvjetovana veličinom poslovnog subjekta. Bez obzira da li se radio o malim tvrtkama od tek nekoliko zaposlenika, velikim gigantima poput Coca Cole ili proračunskim korisnicima, Mag informatika ima rješenja za sve.

Pomoć i konzultacije

Nakon detaljne analize dosadašnje organizacije rada s dokumentima, naši će stručnjaci uz vašu suradnju i pomoć, pronaći najjednostavniji način i najbolje rješenje koje će biti prihvatljivo svima koji su zaduženi za rad s dokumentima.

Kako bi svim našim klijentima pomogli u prepoznavanju i usvajanju novonastalih promjena koje će biti korisne za unaprjeđenje poslovanja, tijekom uvođenja novog poslovnog rješenja pružamo usluge organizacijskog i procesnog savjetovanja.

Koordinirani rad sa državnim arhivom

Mag informatika ima gotova rješenja i u mogućnosti smo pružiti pomoć i rješenje svim proračunskim korisnicima koji su u obvezi voditi klasifikaciju dokumenata.

Stojimo na raspolaganju oko uvođenja poslovnog procesa za sve ustanove koje su u obvezi vođenja klasa dokumenata, urudžbenih brojeva, te arhivske dokumentacije na svim razinama.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *